Hakkenpäänrannasta löytyy myös pieni vierasvenesatama. Meiltä voit varata veneellesi kausipaikan, yöpyä yön yli tai vaikka vain pistäytyä.

Kesällä 2021 avattiin uusi kelluva ravintola Lilla Pärlan. Uniikki ja erilainen kelluva ravintola keskellä satama-allasta. Ravintolassa voit ruokailla herkullista kesäruokaa ja nauttia kylmiä juomia. Voit jättää veneesi maksutta vieraspaikkoihimme ravintolassa käynnin ajaksi. Satamamaksu on 25,-/yö/vene. Satamamaksu maksetaan ravintolan kassalle. Satamassa on myös polttoainejakelulaitteet, sekä veneiden septitankkien imutyhjennyspiste. Valikoimissa on 98E sekä diesel. Satamamaksun maksaneille ovat käytössä omat suihku ja wc-tilat. Avaimen suihkutiloihin saat myös ravintolasta.

Vierasvenesataman yhteydessä on majoitusalue matkailuautoille ja teltoille.

→ www.lillaparlan.fi

Sataman palvelut

• Polttoainejakelu (98E ja diesel)
• Septitankkien imutyhjennyspiste
• Ravintola Lilla Pärlan
• Satamamaksu 25 €/yö/vene. Vieraspaikat ilmaisia ravintolassa käynnin ajaksi.
• Suihku ja WC-tilat
• Majoitusalue matkailuautoille ja teltoille

Kausipaikat

Satamassa löytyy kausipaikkoja eri kokoisille veneille. Kausipaikkoja on niin ponttoonilaitureissa, kuin kiinteissä laitureissa. Eri vaihtoehtoja löytyy perinteisistä puomipaikoista käveltäviin puomipaikkoihin ja poijupaikkoihin. Satamasta löytyy myös muutama kylkipaikka suuremmille veneille. Ole yhteydessä info@saaristomarina.fi jos haluat venepaikoista lisätietoja.

Ajantasaiset sataman säännöt näet tästä.

Kartta