Olemme täyden palvelun telakka ja teemme kaikkemme, jotta veneesi voi hyvin myös talvella. Telakoinnin yhteydessä teemme halutessasi myös veneen huoltotyöt ja varustelemme veneesi uutta kautta varten. Tarvittaessa voimme hakea veneesi jopa mökkirannastasi, jotta sinä voit keskittyä veneilyssä olennaisimpaan.

Veneiden talvisäilytystilat

Tarjoamme talvisäilytystä:

  • lämmitetyssä hallissa
  • kylmässä hallissa
  • ulkokentällä

Lämmin sisähalli on kaikille venetyypeille, paitsi puuveneille, parasta veneen kannalta. Kosteus- ja pakkasvaurioriskiä ei lämpimässä hallissa ole.

Kylmässä hallissa lämpötila- ja kosteuserot ovat pienemmät kuin ulkona. Siksi se soveltuukin erinomaisesti myös puuveneiden säilytykseen.

Ulkokentällä vene on suojattava säältä hyvin. Lisäpalveluna peittelemme veneen, mikäli itsellä ei aika siihen riitä. Vene kannattaa kuivata mahdollisimman hyvin ennen pakkasia.

Pyydä tarjous

Veneiden nosto

Hoidamme sekä moottori, että purjeveneiden nostot turvallisesti trailerilla tai nosturilla aina 10 tonniin asti. Tätä suurempien veneiden nostoista kannattaa olla yhteydessä. Telakoimme myös ammattiveneitä. Halutessanne nostamme ja kuljetamme veneenne myös kauemmas.

Kevään koittaessa laskemme veneenne sovittuna ajankohtana ja huoleton kesäkausi voi taas alkaa!

Pyydä tarjous